Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 26/10-06


Stanna

Ta min hand
Följ mig till världens ände
Svep in mig i dina beskyddande vingar

Håll mig hårt
Tryck mig nära intill ditt hjärta
Släpp mig inte och låt mig aldrig falla

Stanna hos mig
Känn min själ nära din
Älska mig i evighet så som jag älskar dig




Fri vers av Nattiz
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-10-26 01:17



Bookmark and Share


  Proton
Håll min hand,
låt mig ta dig till världens ände...

...och tillbaka.


Jag fångar dig om du faller,
men håll i mig hårt...

...och dra mig med dig.


Jag gråter med dig,
delar alla glada stunder...

...stannar för alltid.




Tack för inspirationen...
2006-12-05

    ej medlem längre
Vilken vacker dikt!
Mjuk och ljuvlig.
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz