Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar att du var här

 

 

 

det enda som fyller mig nu är

                    snor




Övriga genrer av acceleration
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-10-26 09:07



Bookmark and Share


    Cammo
Den är helt fantastisk! Helt underbar. Du har talang :D
2006-11-05

  Lithia
Fantastisk. Bara fantastisk.
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

acceleration