Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så underbart det kan vara...


Sommarängen

Sommarängen ligger vidöppen, vi springer barfota,
stannar till, vi plockar lite fläder.
Sommarängen ligger inbjudande, vi springer barfota,
stannar till, vi slänger av oss våra kläder.

Sommarängen lockar till älskog, svetten sakta droppar,
jag ligger på rygg, ser din fulländade kropp rida.
Sommarängen badar i sol, vi smeker varandras kroppar,
jag låter tungan lapa saften från din slida.

Sommarängen bjuder på sköna stunder, härligt våta,
vi ligger på rygg och ser molnen tyngdlöst försvinna.
Sommarängen bjuder på eftertanke om livets gåta,
vi har funnit den, jag som man, du som kvinna.






Fri vers av Berra Bäver
Läst 769 gånger
Publicerad 2006-10-26 10:47



Bookmark and Share


  tanja georgsson
bra, mycket bra.
2006-12-10

    ej medlem längre
Underbart, underbart tack
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver