Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande blodkärl


Jag vilar huvudet
mot ditt bröst

räknar dina hjärtslag

och bara för att
få vara så nära som möjligt
spränger jag ljudvallen
med mina
innersta känslor

och du hör allt

i min andning




Fri vers av Jewel_x
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-10-26 21:22



Bookmark and Share


    Rasmus Berg
Enkelt och bra! I like!
2006-11-15

  Micael Axelsson
Så starkt du ger kraft, till de förmedlade känslorna i denna dikt.
Ändå finns det där mjuka bevarat i bilden som lämnas efterklingande bakom ögonlockens talan.
2006-11-05

    rainbow
underbar!

"spränger jag ljudvallen
med mina
innersta känslor"

och så slutet på det.. "och du hör allt i min andning" är perfekt här. du är verkligen bra! jag gillar det här jättemycket..
2006-10-30

    Camillaa
I LOVE IT :)
/ C *
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x