Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mod och styrka...


Just idag är jag stark

Idag kan ingen mig såra eller trampa
Idag lyser styrkan och modets lampa
Vill du lämna mig så är det bara att dra
För just idag är jag stark, jag är bra

Jag har klättrat upp ur helvetets stoft många gånger
Nu ska ni få höra mina lyckliga och starka sånger
För jag tar ingen skit eller låter någon mig skada
I is- vaken brevid morran jag naken kan bada

Ensam jag har vandrat genom livets alla rum
Jag har överlevt och mår bra, jag är inte dum
Nu är det jag som bestämmer hur sagan sluta ska
Nu är det jag som väljer att mitt öde ska bli bra

Till er som gett upp och blivit mosade
Ställ er upp och slåss och ni blir rosade
Fundera på hur du är och vem du vill vara
De som står ivägen, låt dem flyga och fara




Fri vers av Casca
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-10-26 12:19



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
det är enkelt och bra,svårare än så här behöver man inte skriva..texten får mig att tänka på min store hjälte Kenta..han skulle ha gillat den här
2007-04-26

    acceleration
Just idag är jag stark, just idag mår jag bra
jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark, just idag mår jag bra
jag har tron på mig själv på min sida......

Lite inspirerad kanske?
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Casca