Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämnar

det var upplockade gatstenar
glassplitter osynligt i regnet

vart bär dina vingar dig nu min vän?

varma kinden mot
kalla rutan

bara sekunder tidigare ler du
för du vet
jag tror att du visste..

[det händer att även änglar saknar ibland]

så faller vi
som regndroppar

lämnar




Fri vers av Jack
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-10-26 20:21



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Denan är bra också. Klart vännen visst, men kanske inte visste hur...
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack
Jack