Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rollspel

och överallt omkring oss dessa
främmande fingrar viskar bedjande
vill flätas samman hålla nattens hela
vansinnesfärd härda ut

läppar som snubblar på orden vill
fastna samman bara slippa täppa
till om allt det viktiga vi strängt
förbjudits tala om med okända

distraherar med hud denna ofantliga
mängd väller ut lägger lock över
tanken

vi har förlorat oss i dimman tomma tömda
men vi rör oss i en dans eller på knä hårda
händer medgörlig nacke

du blir aldrig min men vi älskar bakom
transparenta draperier blottlagda är bara
kött på en brits och vi andas inte längre
underhåller

offrar allt för konsten detta vackra skådespel

[endast våra desperata ögon avslöjar]




Fri vers av Jack
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-10-26 20:30



Bookmark and Share


    Oprofessionell
oj slutet är magiskt på något sätt
2007-01-14

  Lars Granlöf
Vemodigt vackert. Lägg ner rollen. Gå på lajv. Spela då, inte i verkligheten
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack
Jack