Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När känslorna är som starkast.........åtrån brinner av samspel, kan allt hända..


Vällust

Som strängar
på en lyra

du vandrade längs
min varma kropp

du viskade perversa
ord och önskningar

jag aldrig trott!

och min längtan
nådde sin
höjdpunkt!

jag lydde dig
som en minsta
vink likt en hund.





Fri vers av Karin Rosberg
Läst 1177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-10-26 21:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sinnlig längtan väl beskriven, ja !
2014-01-05

    ej medlem längre
Gillar
2012-10-06

  Eddy Kristiansen
Ett tag sen dikten publicerades men fortfarande sårbar skön.mmm -vivere :-)
2012-09-22

  LassO
hoppsan... så vackert
2008-09-27

  fågel grå
Ja , ibland ska man vara lydig. Vov !
2008-07-18

  Maria T
Fin skildring av åtrå och vällust.
Starka känslor i dikten
2008-04-28

  Bodil Sandberg VIP
Underbart att läsa och åtnjuta...så ska vällusten utgjutas..i ord så röda som glöda!!!Tackelitackar!
2006-12-01

  Fredrik Stillesjö
Hej karen!

Härligt när vällusten fyller en. Det går även denna dikt. Hälsar vännen Fredrik
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg