Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där nåd och sanning kyssas



ett steg vid sidan av
hans tärda kosmos

i dödsskön vila;
den uppenbarade sanningen

i honom upprätthålls allt
från Alexandria till Bryssel
tills tidens ände

och här bor jag
för stunden överfallen
den hänsynslösa kärlek:
där nåd och sanning kyssas




Fri vers av abbe nilsson
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-11-03 17:03



Bookmark and Share


  Neal
Fin dikt, gillar tonen i den eller kanske tron i den !
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson