Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börti anhjela

Di säj i int kun skriv
Di tro i int förshtå nå
Di ha int sett nä än

I kun skriv
I je int sä pjöski som jänna

Köm åter ner di kön se nalta meir än dera centralortsfasoner
I kun säj nationalencyklopedin om he nödes
I kun göre he di giör
Shillne ve i
He je henna:
I kun allt di kun
Å i kun bra myshe meir then he.

Di ha int sett nä än




Övriga genrer av proc
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-10-27 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

proc