Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det inte så här det står på ettiketten?


Spriten talar

Explorer Vodka är destillerad på
prima svenskt helvete. Smaken
är ren, mjuk och rund men med en viss
svikarkaraktär och bitter sötma.
Explorer passar därför utmärkt att blanda med till exempel olika
problem eller verklighets flykter.




Övriga genrer av proc
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-10-27 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du satte huvudet på spiken


2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

proc