Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid och nu

det finns trösklar som leder ut

som vi kan se igenom

sanningströsklar där allt bakom
bara är

bara är

bara är

dit vill jag

och ta din hand med mig

visa mig att världen inte ljuger

att det finns glädje


att tv apparater värkligen bara är

statyer

och elektricitet

inte värklighet

snälla ta mig dit





Fri vers av tottig
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-10-27 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tottig
tottig