Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otur...

Döden blev deprimerad.
Begick självmord.
Återföddes.




Övriga genrer av proc
Läst 628 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-28 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

proc