Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feg som fan



har du problem?
det verkar nästan så


som du stirrar
när jag går förbi
som du fnyser
när jag talar
som du skrattar
när jag gråter


ja du har problem
men du är feg
jävligt mesig faktiskt

som använder mig
som syndabock




Fri vers av Gabrielle
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-10-28 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle