Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vet vad man behöver göra, men inte förmår det.


Du harvar


Förruttnade insikt,
med löften om förvandling
Vad hjälper du mig?

Jag vaknade upp i askan
Efter en hatisk orkan
... i eld.
En luttrad, lobotomerad säl
Så formar du mig
Bättringens första steg,
så skattar man din överreklamerade själ

Men efter att ha kysst din piska
Vet jag mer,
Stagneringens sista led
Du och vishetens löften är...

En sadistisk smed




Fri vers av Dobbie
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-29 00:35



Bookmark and Share


  Rozhan
Din dikt berör de mest mytiska delarna av min själ!
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Dobbie

Senast publicerade
Studentliv
Du harvar
* Se alla