Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Mina tårar har runnit,
torkat och tagit slut
Kvar finns bara tomheten,
ensamheten och den bittra verkligheten
Länge ville jag ej förstå,
erkänna eller kännas vid
Men med tiden kunde jag inte längre neka,
tvivla eller se förbi
Jag är ensam,
övergiven och lämnad
Du blev tagen,
bortförd av änglar




Fri vers av Charmina
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-10-29 00:41



Bookmark and Share


  Thurizas
sorgligt fint..
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Charmina
Charmina