Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen.

Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Sanning Lögn Lögn

Lögn Lögn Lögn Sanning Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn

Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Lögn Sanning Lögn Lögn Lögn Lögn

En sanning per rad.

Kan du hitta den?

Dold i lögnen är den svår att hitta. 

Ändå finns den där.

En nål i en höstack.

Den sticker dig om du gräver tillräckligt djupt.

Men letar du inte är den för alltid borta.

Ett guldkorn i öknen.




Fri vers av laissez_faire
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-10-29 13:41



Bookmark and Share


    romani princess
mycket sant
2006-11-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow du får in så mycket visdom på så få rader, talang verkligen! =)
2006-11-02

  dreamy
wow, flummigt
2006-10-31

  noname_realmind
Utmärkt och fyndigt.
Gillas.
2006-10-30

    Bostik
Ah, en ball grafisk effekt! I början "antar" man att det står lögn överallt, men sen får man kolla igen och hitta sanningarna efter man läst raden "Kan du hitta den", varpå knorren "Dold i lögnen är svår att hitta". Dynamiskt att du tvingar en vandra upp och ner i dikten.
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire