Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något dagboks liknande.


Och nu så blev det höstlov igen

Och nu så blev det höstlov igen
Yttligare en förlängd helg,
Yttligare några dygn vid datorn


Jag gillar inte att ha lov nu förtiden.
Ensamheten slår mig bara hårdare då nämligen
Och dens slag gör bara ondare och ondare
Snart har den slått upp hela min hud

Till ett stort öppet hål som svider så förbannat




Övriga genrer av Vinterdiamant
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-10-29 15:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Se plågan som stoff till skriverier?! Hoppas det blir bra... Gör slut med datorn om ni inte riktigt uppskattar varann... det är ju en möjlighet. Du kan säkert hitta på många andra, (ännu) bättre. Hejhej G
2006-10-29

    Bostik
Å, den som ändå hade lov: Man vet aldrig vad man har förrän man förlorar det min vän.
Men jag förstår din känsla. Det är som att bli arbetslös och tycka det kan vara skönt men inse att alla de man vill umgås med faktiskt är borta och arbetar.
Ha det fint!
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie