Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se upp för att falla fel..


Farlig kärlek

Se mig i ögonen och förlora din syn

Rör vid min hud och stick dig på taggarna

Kyss mina läppar och bränn dig

Ge mig ditt hjärta och jag slår det i bitar

Ge mig din själ och jag slukar den hel




Övriga genrer av Nattiz
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-10-29 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz