Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagar är den bästa dagen på hela veckan.


Du är så hel att mina toner spricker


Jag skrev en sång åt dig idag
Fast jag hade slut på ord
För att beskriva dina ögon
Och din humor
Din röst
Och din charm

Jag ville sjunga den för dig
Men när jag såg dig i ögonen
Tappade jag all luft
Och rösten ville inte bära

Så när jag bara skulle spela
Fumlade fingrarna för mycket
För att något skulle höras
Eftersom din närhet
Gjorde mig knäsvag

Men då log du bara
Så att jag nästan svimmade
Och du sjöng för mig
Spelade för mig
Och gav mig tusen nya saker
Att skriva om dig imorgon




Fri vers av Lithia
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-10-29 19:26



Bookmark and Share


  Marreb
Så vackert!
2006-11-15

  Freya
vilket otroligt lyckligt slut. det behövde jag.
.
2006-11-12

    Cammo
JAg gillade titeln mycket :D
2006-10-29

    Morbide
åh. väldigt vacker. :)
2006-10-29

    Cammo
Vilken sööt.. jag iglalde hur duy formade orden, tonen i texten

kan den ha handlat om... müsli?
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia