Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

floden


Jag var bara det vattenstänk
som klöv berget
till tvilling




Fri vers av Dilsewat
Läst 1362 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2006-10-30 04:00



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Tije applåd från mej!
2010-04-04

  KristinaE
.. krafter bortom!
2009-06-13

  Sladjana Zubcevic VIP
Vackert!
2009-05-20

  Manal
detta är poesi..
2009-03-20

  Myself
underbart,ett enda vattenstänk,säkert är det så enkelt.
2009-02-25

  Sofie Viktoria
Vatten har en enorm kraft.
Gillar dikten - mycket!
2008-07-15

  Maria Zena Viklund
snyggt!
2007-11-28

    Mr.painter
Wow ha det här va jo riktigt bra
KANON
2007-05-22

    ej medlem längre
Världen stannar med dina ord, enkla men betydelsefulla, klyver tankarnas drömmar itu, underbaaaaaaaaaaaaarrrrrrrt!
2007-03-23

  Ex¤animo
Tänk, inte så många ord men ändå en sån stor mening!
2007-02-22

  SusanneStrömstedt
En droppe kan göra stor skillnad
2007-01-25

  Biyo
Finns ingenting man inte vill utmana efter man läst den här dikten =)
2007-01-10

    Silverbjer
Avashin... Vackert!
2007-01-09

  Mikael Lövkvist
Strålande och kraftfull. Underbart och enkelt.
2006-12-07

    ej medlem längre
Vackert, rent och finurligt i sin enkelhet, bra
2006-11-15

  sachie
"så lite" kan åstakomma så mycket....
Målande tolkande.
bra
2006-11-13

    Syrak
Konskventa ord, man ska inte underskatta sig själv.
2006-11-13

  mariann
Hur man inte förstår sin fulla kraft, eller hur något
litet kan vara så kraftfullt.
Du målar igen och ger bilder att tolka.
2006-10-31

  Anna H
Vilken kraft! Ett vattenstänk som kan klyva berg. Det är inte så bara... Snyggt och annorlunda! Häftig tanke liksom...
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars