Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon igen

Vaknar...Saknar...

Täcket och kudden är genomsurt av svett,
ångest framkallar en jävla massa tvätt....

Hasar mig ur sängen, toaletten är mitt mål,
passerar spegeln, det är mer än magen tål...

Tarminnehållet exploderar likt ett vulkanutbrott,
upp kommer chips, kebab och gamla lakritsshot...

Ligger på golvet och sliter med hink och ågren,
minnet från gårdagen är blankt som en ädelsten...

Ett par stora stark sköljer ned frukostmackan,
ut genom fönstret flyger snart den formsvackan...

En vacker dag hoppas jag hitta meningen med livet,
då jävlar är det slut med det alkoholhaltiga alternativet...









Fri vers av Berra Bäver
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 07:52



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Stackars dig, men jag kan inte låta bli att le!
2014-02-12

  Tärningen är kastad
Mycket bra,ville att den aldrig skulle ta slut
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver