Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Direkt från mig till min underbara vän.


Har ingen titel


Vänskap är det som världen är uppbyggd av,

kärlek är det nästa.

Ibland kan det blandas ihop på gott och ont.

Kärleken tar över en, och vänskapen tar över den andra.

Och på nått sett är det svår att få ihop.

Men det går.

För kärleken kan man dela på försiktigt, men inte vänskapen.




Övriga genrer av Carl
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-10-30 18:43



Bookmark and Share


  Freya
asså nej, jag fattar inte. men jag blir ändå så ledsen på nått sätt. Så det spelar ju ingen roll att jag inte fattar. eftersom den ändå är fylld med känsla.
gaaah, jag blir galen. jag vill inte vara trög. men du är bra! ha det bra!

.
2006-11-08

  Lollan_
jag fattar, nästan.
Men det spelar nästan ingen roll om jag fattar eller inte, den är jättebra!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl