Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titeln är hennes namn igen

Jag glömmer aldrig
ditt huvud lätt mot mitt bröst
Det värmer mig än




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Adolvsson
Läst 798 gånger
Publicerad 2006-10-30 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson