Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ren ordbajsning


inte ens godis kan hjälpa mig nu

Kom så visslar vi i takt
till sommartomma gator
under våra fötter

för inte ens honungsthé kan hjälpa mig nu


jag har för många färger




Fri vers av fannen
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-11-10 20:26



Bookmark and Share


    Sushi
haha, ordbajs!
närå, allvarligt, jag tror att det kan vara bra


nu lät jag som en moraltant
2007-05-24

  andreawolf
sommartomma gator under fötter glitter till dig flicka! ***
2006-12-31

  Bump
nej jag förstår inte
fast
det är sånt jag tycker om, det är bara
vackra saker jag inte förstår
2006-11-11

  Bump
nej jag förstår inte
fast
det är sånt jag tycker om, det är bara
vackra saker jag inte förstår
2006-11-11

    majbarn
*stum*
och nu är jag stum alltså.
wow och
oj


(jag bokmärker denna)

mys!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum