Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterspel


här ligger kvarlevorna
av en fallen man
fiskmåsarna samlas,
skrattandes med vingarna
dansar bortgångens dans
kring den nakna hjässan

i triangelformation
dykningarna, uppstigningarna
den ordlösa enigheten
sluter sig samman
till sirenen, den enda
ständiga sirenen
vinkandes från
underjordens vatten




Fri vers av kittyheartpink
Läst 696 gånger
Publicerad 2006-10-31 14:41



Bookmark and Share


    Camillaa
mystiska men vacra ord :)
/ C *
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink