Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanter

 

Hon tog diamanter

I sin hand

När mörkret kom

Slutligen

Slängde dem på gatan

Och krossade noggrant

För att skapa himlen

Med stjärnor

Vid fötter




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-10-31 23:40



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Blir väldigt nyfiken av det här. Vackert. Och lite vemodigt.
2006-11-29

  Micael Axelsson
Här får man känslan av att man får vara med och se en Gudaskapelse,
i en mytologisk anda.

Mystiskt och gåtfullt
2006-11-01

  aftermath
magnifikt vackert och gåtfullt..
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter