Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Kärleken sakta smeker fram

Jag fanns där, vi fanns där när kärleken sakta smekte fram,
vi smektes av kärleken och vi föll, vi föll o föll men du fångade mig
aldrig




Övriga genrer av Elixi´r
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-11-01 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elixi´r