Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemensam tårflod

 

Gråter ihop våra tårar

samlas i ett

gemensamt hav

 

Inga ensamma bifloder

där ledsamheten inte

kan finna tröst

 

vi rinner tillsammans

och

tätt ihop

i tårfloden

 

saltdränkta

tar vi sedan

hand i hand

glädjen i famn

 

soltorkar våra

nakna själar




Fri vers av Cris
Läst 3866 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-11-01 09:49



Bookmark and Share


    Tokvilse
Det är skönt att vara två när man gråter. Men det händer inte ofta.
Vackert
2009-01-04

    Erika H
Vackert skriven...
stort grattis
erika
2006-12-22

    Oprofessionell
herregud vad vackert kanske skulle ha tagit bort ''till att'' i första stycket men det funkar bra såhär också :)
2006-12-22

  Lars Granlöf
Exakt så ser en önskedröm ut. Och en bra dikt.
2006-12-20

    Cammo
åh, så sjukt vacker. Grattis
2006-12-20

  yollan
allmänt underbar dikt som m an bara älskar!
2006-12-20

  alx
*bokmärker* ^^ , grattis!
2006-12-20

  annso.fie
Ja.. en mycket vacker dikt. Finaste jag läst på länge faktiskt!
2006-12-20

    G.
Så oerhört vackert skrivet.
2006-12-20

  JamesDean VIP
oj vilken fin dikt, slutet var som pricken över i:et
2006-12-20

  Ola Rydberg
Woow
slutet var magiskt
2006-12-20

  Mikael Lövkvist
En mycket vacker dikt. Ja tillsammans kan man bära allt!
2006-12-20

  prinscess VIP
den här var fin
grattis till redaktionens val
2006-12-19

  Albert
tårfloden -vårfloden
fint hördu
2006-11-01

  Fredrik Stillesjö
Hej Cris!

Jag gillar den poetiska bilden och känslan i din dikt. Tårflod tillsammans. Fint! Hälsar vännen Fredrik
2006-11-01

    Cajsa
Mycket bra skrivet, skönt att ibland kunna dela tårarna med någon, stor kram till dig
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris