Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöflingor


Snöflingor
Leker
Virvlar

Landar ibland
På någons
Nästipp

Eller

Bara lägger sig
Mjukt
På täcket
Av många miljarder
Andra
snöflingor




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-11-01 09:54



Bookmark and Share


  annso.fie
På något sätt så kommer jag att tänka på ett litet barn som leker ute i snön :) En väldigt fin och harmonisk dikt!
2006-11-08

    ej medlem längre
Mjukt och fint,
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn