Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Borta i fjärran

Gäspar första gryningen

 

Natten är förbi 




Bunden vers (Haiku) av laissez_faire
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-11-01 11:38



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så lätt och perfekt;)
2006-11-02

  Zabina
Ge mig natten tillbaka.
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire