Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är bara en illussion.

Jag ser på bilder.
På par som ser ut att ha det så underbart.

Kort som lyser upp,
och värmer hjärtan.

Men man får aldrig glömma,
att bakom allt ljus finns en skugga.

Bakom all hud.
Finns en naken sanning.

Kärleken,
på kort.

Ger oss bara illussioner.

Men kärleken,
Utanför korten.

Behöver inte alls vara så vacker.

för då är den naken.
då är den ärlig.

Och det är då.
Man inte längre blir avundsjuk.




Fri vers av Linda^^
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-01 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^