Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
forever and ever only darkness


Flickan som Gud glömde


Flickan ler
tänker
snart kommer lyckan till mig
(flickan som Gud glömde)


Flickan hoppas
flickan längtar
snart kommer solen att smälta snön
(det goda vinner väl alltid?)


Flickan saknar
flickan undrar
varför döljer molnen stjärnorna,
(är jag förevigt dömd till ensamhet?)


Flickan gråter
i takt med det eviga regnet
som ingen ser
(flickan som Gud glömde)






Fri vers av Juliaah
Läst 576 gånger
Publicerad 2006-11-01 20:22



Bookmark and Share


    Voltande hjärta
Jag känner igen mig, men ofta kommer ett ljus efter ett tag, kan tex vara en nära vän.
intressant.
mycket bra

/Voltande H
2006-11-27

  hanziz
varför skriver alla bara "underbar" "love it" "bra" ...den här dikten är makalös så fantastisk! ´honey, du har just fått mig att svimma! vem är flickan? jag älskar dina dikter mest men jag älskar dej mer! puzzz
2006-11-03

  om en Siri
Härligt underbart sorgsen dikt. I love it
2006-11-03

    Cammo
VAcker... gillar den
2006-11-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sorgsen, men så samtidigt så vacker, kan nästan känna regnet mot mitt ansikte.. bra gjort verkligen...=)
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah