Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig, vad som än händer så älskar jag dig. Du är så vacker. Så underbar. Älskade ängel som jag saknar dig!


Ängeln min älskade vackra

Ditt namn som med vingar
bär mig genom allt jag inte orkar
vaggar mig till sömns bland hårda vindar och skriver i mitt hjärta
saker som du vet att jag aldrig vill glömma
för din kärlek är allt för mig
Du är ett under
som den klaraste stjärna
och jag tänker viga mitt liv till att älska Dig




Fri vers av Delora
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-01 21:54



Bookmark and Share


  Bissen
Ytterst vacker kärleksförklaring!
2007-04-05

  Hildegun Relefors
Underbart skönt. Lycka till i fortsättningen av ditt liv!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora