Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan raderna


du vet att du kan se rakt igenom mig
att min själ blottas
när du ser in i min svartaste pupill

du vet att jag tänker på dig
att mina tankar brottas
det dilemma, att veta vad man vill

Men du vet inte
att jag vet att du vet





Fri vers av alx
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-11-01 23:46



Bookmark and Share


  aPorcupine
"Men du vet inte
att jag vet att du vet"

Snyggt avslut! Gjorde hela dikten perfekt!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx