Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det blir mörkare ute och man får trava upp finans och cluedo runt sig tillsammans med kanelbullarna, behövs sällskap mer än någonsin.


Snösällskap



Vintern är påväg

det anar jag nu, med tydliga tecken - för;
dina kinder är skvallrande röda
det knastrar lockande under mina skor där vit yta glittrar,
och vi har en anledning att hålla hand mer än kärlek:
- kylan säger åt oss att hjälpa varann

att hålla värmen



Vintern är påväg
med stormsteg, värmande sol och snöfall

och insvept i en filt sitter du här intill mig, mjukt skrattandes










Fri vers av R4ikirI
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-11-02 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
cluedo spelade jag förut det är kul
2007-01-03

    ej medlem längre
fin känsla och titel
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI