Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V I P




mår du bra nu

där i ditt luftslott

V I P only

blodsband räcker

inte långt

för inträde

hur är det man ska vara nu

för att få hänga med

*inte ärlig

*rentav elak

*kallsinnig

*stor avsaknad av empati

jag kommer aldrig in

till ditt piedestal liv

önskar dig lycka till

för så orättvis kan väl

inte rättvisan vara

att du ska sväva bland moln

som låtit så många illa fara...










Övriga genrer av Elin Sundström
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-03-14 12:33



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
En intressant dikt, gillar!
Hela konceptet med V I P, super du! :)
Sorgsen och för Vip only
2007-05-05

    Smurfer
Vass men bra text. Tyckte väldigt mycket om

\"för så orättvis kan väl

inte rättvisan vara\"
2007-04-11

  Skosnöret
Lite vasst här ! Kul! Nej avslutet håller jag helt med om. Orättvisan/rättvisan kan int evara så orättvis.
2007-03-20

    Sony
Bitter text men välskriven! Bra.
2007-03-15

  Lilla My* VIP
Vad är väl en bal på slottet...
med människor som saknar empati?

Låt dem sitta där i sitt patetiska liv
fyllt av piedestaler!

VIP=Bra skrivet!!
2007-03-14

  Merrlina
bra Elin kram
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström