Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma bil?

Regnet på rutan och dess spegelbild i imman
på insidan
Säger att vi sitter i samma bil
(men vad ser jag?)

Vi blickar ialla fall framåt
Tror jag
eller hoppas
Och regnet bara fortsätter gråta

(men vad ser jag?)

Men vad ser jag?
Inget
Ingenting
Jag är kanske blind
(men vad ser jag då?)

Men vad ser jag?

Ingenting
men vi sitter länge i samma bil




Fri vers av Voltande hjärta
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-11-02 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Voltande hjärta