Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har allt.

Vi har världen framför våra fötter.
Vi har solen som går ned över horisonten.
Vi har världens alla människor på vår sida.
Vi har tryggheten och vänskapen.
Vi har modet och uthålligheten.

Men vi har fortfarande inte allt en människa kan önska sig.
Vi har inte varandra.




Övriga genrer av Linda^^
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-11-02 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^