Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blunda inte för verkligheten, blunda inte för de som inte finns i din sfär


När stjärnorna gått i tusen bitar är det försent

I en värld där clowner inte ler

där Bamse dör

där Peter Pan blir vuxen

där mumintroll gråter

där barn skriker

där fattiga svälter

där hemlösa fryser

 

där vi andra bara står

och ser på det

som inte längre är världen

där alla betyder något




Övriga genrer av osynlig
Läst 1236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-11-02 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
träffade mitt hjärta

tyvärr är det mångas verklighet:(
2010-10-19

  osynligt- synlig.
fint skrivet om utsatthett!
2009-06-03

    tuffsen
sjukt bra !
2009-03-02

  Nattljus
åhh, vad fint!
2008-11-01

    Sandrew
Texten blev som ett slag mot bröstkorgen, och den var jättebra därför!
2008-07-27

  Amina
tjo linn
den hær har jag inte læst...varfør??? den ær ju helt galet bra...hoppas du har det kul och så i sommar, jag ær i danmark, dærfør konstiga bokstæver..tihu, men den var bra//kærlek
2007-07-08

  Wingardium LeviosA
en sak till...

man behöver inte drömma, verkligheten är alltid vacker om man ser på den med rätt ögon.

men vi är synkroniserade. man skall vara öppen och tänka utanför sin sfär!
2007-05-04

  Wingardium LeviosA
kalla mig korkad, men det är aldrig försent att vända om.
kram på dig hjärtat! jag tycker att din dikt är mycket bra och inte helt olik en del av mitt hjärta
2007-05-04

    Fallingforyou
Jättebra skrivit! :)
2007-03-18

    LitenSyster
Ett ord: Underbar.
2007-03-05

  VITRIOL
oj så ruggigt bra skrivet...
2007-02-13

  Lollan_
så bra så bra så bra!
Den är vacker, och titeln älskar jag :)
2007-01-26

    hymerito
Du har ju fångat hela idiotiska världen med bara några få ord, grymt bra!
2006-12-25

  Emelie Samuelsson
och bry sig om
2006-12-18

  Emelie Samuelsson
en daga vi lever i..
dags att vakna.
2006-12-18

    inmeddiginålsögatkamel
Fintfintfint, det här var jättebra skrivet. Mumintroll som gråter och Peter Pan som blir vuxen gör så att man får nålar överallt överallt och i magen.
2006-12-08

  Bump
åh, jag tycker om den här lika mycket som din underbara bild du har nu.
2006-11-15

  aPorcupine
Man tänker efter när man läst den här dikten. Bra!
2006-11-06

  sockerspöket
Verkligen en väldigt bra dikt, härliga jämförelser som gör den lätt att koma ihåg och fastna för!
2006-11-05

    Naemi
Träffsäker!
2006-11-03

  Zara VIP
helt jävla underbarbar LINN!!**** tack för denna!!:)

bokmärkt!
2006-11-03

  Neal VIP
Bra skrivet !
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig