Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

Arbetslusten och veckan börjar lida mot sitt slut,
helgen kommer strax som ett livshöjande attribut.
Alla världsliga och syntetiska oroshärdar vi bara droppar,
ägnar oss åt den osläckbara törsten efter varandras kroppar.
Plötsligt går alla klockor i universum med högsta hastigheten,
måndag morgon kommer fortare än grabben i puberteten.






Fri vers av Berra Bäver
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-11-03 08:10



Bookmark and Share


    laissez_faire
Haha. Underhållande slutet-på-veckandikt.
2006-11-03

    Oprofessionell
haha så sant så.
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver