Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialdarwinism

 

 

Hon hade i flera år

tänkt ställa sig upp

och gå

Men hon kände skuld

för alla andra

som fortfarande kröp

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-08 10:14



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
klockren pärla om det mänskliga sinnelaget
jävligt bra skrivet
2007-01-26

  Hating
Denna var fin men jag kan inte hjälpa att tycka att den gjorde mej lessen! hon borde ställa sig och hjälpa andra upp också! annars går ju allt som vanligt! för ingen gör nått!
2007-01-25

  alfa VIP
Denna är en pärla!
Kort, koncis och talande.
Mina tankar hinner knappt landa
innan de börjar springa runt.
Uppskattar verkligen sådant här.
2006-11-16

  sol
äh
kom så går vi darling!!

å vi vänder oss fan inte om.

vill du ha politik så...jaa(pil upp) a

snyggt!
2006-11-11

  Elin S
Ja jädrar i min lilla låda. Den satt där den skulle!
2006-11-09

  Madjori
Solidaritet är något som saknas oss. Mycket fyndigt, och med några få rader lyckas du säga allt.
2006-11-09

  noname_realmind
Träffande till max!
Snyggt.
2006-11-08

  Tove Meyer VIP
du fångar känslan...klockren rubrik.
2006-11-08

  Cris
Kan vara svårt att höja sig över mängden
2006-11-08

    Erika H
otroligt bra skrivet
underbara rader
jag njuter
du skapar många tankar
och några är riktigt arga
mycket bra
erika
2006-11-08

  wayward - taiga
Den här är ju lite som plåster på knäna för mej.

mvh ;)
2006-11-08

  Ikna
En solklar favorit! Så träffande...
2006-11-08

  Per Teofilusson
Jag säger med Kristina Lugn "Det borde vara straffbart att förminska sig." Den här blaffar jag upp på kylskåpsdörren. Per
2006-11-08

  Howlit
Nej... milde himmel om man skulle utmärka sej...Usch vad osvenskt.

Den svenska mentaliteten förskriftligad på sex små rader...Stort
2006-11-08

  Hans w-art Westlund VIP
titeln ger texten den toppning som den bör. bra.
2006-11-08

    ej medlem längre
ah! träffande bild av
flertalet människor

textmässigt skitsnyggt
2006-11-08

    anakin
Tänkvärt värre.
2006-11-08

  Roger VIP
Jäpp den här blev aldeles suverän!
2006-11-08

    ej medlem längre
Du har rätt! Det här känns verkligen som en uppföljning till min Eva. Det upphör aldrig att förvåna mig hur det , helt oberoende av varandra, kan formas texter i olika huvuden, som visar sig passa så bra ihop...
2006-11-08

  Lilla_Lala
Den här är riktigt tänkvärd och bra!
2006-11-08

    mellanmål
Jag gillar den. Du är bra på de korta också, sett flera av dig som tilltalar. Såg att det trillat bort ett t på tänkt...Inspirerande att du skriver och skriver!

Mm
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP