Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insegel

 

 

Du sa aldrig ett ord

och jag lovade

att aldrig föra det vidare

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1719 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-03 11:46



Bookmark and Share


    Per Lindblom
Helgjutet!
2006-11-22

  Osram
Hemligheter...
Åh! Den är riktigt riktigt bra. Nice. =)
2006-11-20

    luta
jag läste aldrig en stavelse och lovar att inte tänka något
2006-11-16

    ej medlem längre
haha!
underbart!
2006-11-06

  wayward - taiga
då vet man - vem man har

eller

då man vet - vem man har
2006-11-05

  Howlit
Skulle vilja ställa mej och yla ut allt som känns när jag läser detta...

Så nära...

Tack för tre underbara rader. Tänk vilket kaos (eller lugn) det kan ställa till med...

Bokmärker*


/M
2006-11-05

  Paulina LH VIP
*gillar*
.
2006-11-05

  Annette Andersson
Suveränt! Så få ord som skapar så stor oändlighet! *bokmärkt*
2006-11-04

  Åsa Gustavsson VIP
pregnant!
2006-11-04

  madinsane
snacka om fingret på, grabbhalva..
dutti du!
2006-11-03

    steffe struts
Kort och bra text om kommunikation.

Stefan
2006-11-03

  Smultris
ja visst tusan... poängen!!!!
2006-11-03

  Smultris
Ja fan, detta är bra... sjukt bra.
2006-11-03

    Mattias Karlsson
En klassiker, så rent som det kan sägas.
2006-11-03

  Mikael Lövkvist
Perfekt! Kan läsas ur 17000 vinklar (minst) och med olika tonlägen. En förunderlig liten skapelse. Kanonbra val av titel, också.
2006-11-03

  noname_realmind
Här sätts fantasin igång
fast inget ord egentligen blev sagt... :)

Kort och enkelt, ändå fyllt med så mycket.
Bra rubrik.
Skickligt knåpat.
2006-11-03

  Nettan
Jag ansluter mig till lovkören.
Kort kärnfull text med väl valda ord.
Lockande rubrik. Du är helt enkelt exeptionell
i ditt uttryck!
2006-11-03

  Saga-Sofia
Snyggt.
2006-11-03

  Lilla_Lala
Vackert om mänskliga förtroenden och att riktigt känna någon... (min tolkning)
2006-11-03

  alfa VIP
Önskar att jag för evigt kunde försegla dessa rader.
Istället bokmärker jag.

Du är kung.
2006-11-03

  Cris
! *stum*

"bara tänker" att det var bra att du lovade..
man kan faktiskt hålla saker trots att ngn
aldrig sagt ett ord..
jag har gjort det ..! när man möts och kanske
förstår att detta skall jag hålla för mig själv
2006-11-03

  Nina V A
Känns svårt att säga ett ord till denna vackra motsägelse *ler*
2006-11-03

  himlens hemlighet VIP
*tyst*
2006-11-03

  Prometeus
Bra!
Kort och koncist och paradoxalt.
Det gillas.
2006-11-03

    Oprofessionell
... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, detta är ju bara vackert helt enkelt.
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP