Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att inte göra någonting

Sekunder som tickar
och timmar som går,
en stilla nedräkning.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-11-03 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin