Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
write me lovesongs


Insikt






det var
min vintersaga

det var bruna intensiva ögon
och händer av silke
och det var hans nätter utan sömn / dagar fyllda av drömmar
hans armar; läppar; den svarta kappa som värmde mig när temperaturen sjönk till istids närhet
och brasan som slocknat brann i mitt sinne tillsammans med
varje ljus vi ihärdigt tände

för att inte glömma varann



det var strävan efter perfektion
osäkerheten; frågorna, obesvarade
och miljoner tankar jag aldrig delade



och nu
när allting förändrats
och världen står stadig på andra ben än mina;
när balettflickorna sjunkit ner till sittandes och träden slutat svaja

det är nu när allt plötsligt
står stilla


och jag kan andas utan undran
som jag ser på dig
med andra ögon






Prosa (Prosapoesi) av R4ikirI
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-03 13:20



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Oh,najjs!(Töntig,popig dialekt,jag vet.men man ska va så också!)
Bra gjort hur somhelst!
/Redhair
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI