Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värdelös


du högg i mitt hjärta
med den största kniven

jag ställde mig upp igen

du rev isönder mig i bitar,
med den vassaste kniven

jag ställde mig upp igen

du sade orden \"du är värdelös\"

jag lade mig ner, och sjönk ihop i mig själv.




Fri vers av Sonja
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-03 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja