Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgona

ljuset sprider sig

längs alla kyrkogårdar

gravar bäddas varmt




Bunden vers (Haiku) av Gunilla Karlsson
Läst 661 gånger
Publicerad 2006-11-03 22:22



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
\"Gravar bäddas varmt\" - vacker tolkning av det man vill gör för sina kära
2007-11-08

    pastorn
det skrivs och pratas för lite om döden. den har institutionaliserats och förpassats till det outsägliga. gillar verkligen värmen och ljuset i det här. enkelt och gott!
2006-12-18

  Paulina LH VIP
Värme i kyla och sorg.
Bra. :)
.
2006-11-05

  Nic
Sorg och värme i skön gemenskap
ger en eftertanke
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson