Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekan

Jag stannar
till
och undrar
om jag har en fri vilja

Tvekan sa
allt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 413 gånger
Publicerad 2004-12-09 16:54



Bookmark and Share


  Peppe11
ruggigt exakt Ola...Mkt bra text.Hälsn P
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan