Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lr


Din famn

Mitt hjärta är i din famn, krama mig ödmjukt
o varsamt så mitt hjärta håller...
Försiktig ödmjuk puss på din kind




Övriga genrer av Elixi´r
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-11-04 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elixi´r