Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan till ensamheten


Avsked

Jag älskar dig inte längre

Jag gräms min oförmåga att slå mig fri
Jag blir elak, kall och grå i mitt inre landskap,
en gång, en lagun av ljummet vatten i en grön oas

Du säger att jag svek men jag klandrar ingen
När ska du förstå?
Lågan är död, jag känner doften av rök
När ska du förstå?

Aldrig, för din låga brinner
Hettan svider i mitt skinn,
Får min själ att kvida,
Luften räcker inte till

Min lust har flytt, sargad av de vassa orden
Min kropp lämnad ensam, kall och grå
Jag älskar dig inte längre
När ska du förstå?

Avsked




Övriga genrer av Wobbeke
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-11-04 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wobbeke